Τρίο λουκάνικων της σχάρας

Τρίο λουκάνικων της σχάρας


 Οι καλεσμένοι, όταν φτάνουν, είναι συνήθως πεινασμένοι. Μπορεί να είναι απογοητευτικό να περιμένουν μια αιωνιότητα για να φάνε κάτι από την ψησταριά. Για να κάνετε λοιπόν μια καλή αρχή, βάλτε στο μενού σουβλάκια μπάρμπεκιου. Πρόκειται για μικρά ορεκτικά που μπορούν να ετοιμαστούν θαυμάσια. Πρέπει να είναι σχεδόν έτοιμα όταν φτάνουν οι προσκεκλημένοι. Καθένας μπορεί να σερβιριστεί απευθείας από την ψησταριά. Όπως για παράδειγμα: Σουβλάκι με τριών ειδών λουκάνικα


 Όταν οι καλεσμένοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, ο πάγος σπάει πιο εύκολα, όταν το ποτό καλωσορίσματος συνοδεύεται από κάποιο ορεκτικό. Η ποικιλία των ορεκτικών προσφέρει μια ωραία ευκαιρία για να πιάσουν κουβέντα με τους άλλους προσκεκλημένους. Και θα βρείτε και εσείς τον χρόνο και την ευκαιρία για να απολαύσετε ένα ποτό και ένα ορεκτικό με τους καλεσμένους σας.


Αγοράζετε τρία διαφορετικά είδη λουκάνικου για γκριλ με το ίδιο περίπου πάχος. Τοποθετείτε τα τρία λουκάνικα δίπλα-δίπλα σε μια σανίδα και τα τρυπάτε με 5–7 καλαμάκια για σουβλάκι, ανάλογα με το μήκος των λουκάνικων. Μετά ψήνετε τα λουκάνικα άμεσα σε μέτρια θερμοκρασία (130–150 °C). Τα βγάζετε από την ψησταριά και τα κόβετε ανάμεσα στα καλαμάκια. Το αποτέλεσμα: μεμονωμένα καλαμάκια με τριών ειδών λουκάνικα. Απλό όσο και νόστιμο!!!

 Καλή όρεξη!