Εταιρικό Προφίλ

Η ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΞΟΧΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ σχεδιάζει και εμπορεύεται, με την επωνυμία Home & Camp , ένα ευρύ φάσμα ειδών για τον κήπο και το σπίτι και ειδικεύεται στην εμπορία barbecue του γερμανικού οίκου LANDMANN.
 
Με μεράκι και εμπειρία από το 2007 δραστηριοποιούμαστε στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, άριστης ποιότητας και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Τα γραφεία μας και η έκθεση των προϊόντων μας βρίσκονται στο Χαλάνδρι Αττικής, ενώ οι αποθηκευτικοί μας χώροι 2500m2 στα Οινόφυτα.
 
Ως επίσημοι και αποκλειστικοί διανομείς για Ελλάδα και Κύπρο των εταιρειών bbq LANDMANN και GRILL CHEF, παρέχουμε μία μεγάλη γκάμα σε ψησταριές υγραερίου (γκαζιού) και κάρβουνου καθώς και αξεσουάρ ψησίματος των επώνυμων αυτών οίκων, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη ψήστη.
 
Σε εμάς ακόμη θα βρείτε μία πλήρη ποικιλία από εργαλεία barbeque και αξεσουάρ για το ψήσιμο με τη δική μας επωνυμία. Όπως επίσης και είδη για το τζάκι (προστασία, καθαρισμός τζακιού, προσανάμματα, μεταφορά ξύλων κ.α.), είδη κήπου (έπιπλα κήπου, καλύμματα, λάστιχα ποτίσματος, πέργκολες κ.α.) και είδη σπιτιού (σήτες, αεροστοπ, πτυσσόμενες πόρτες κ.α.) 
 
 
Με γνώση και εμπειρία στις απαιτήσεις της αγοράς και σεβασμό απέναντι στους πελάτες μας και στο καταναλωτικό κοινό, προσφέρουμε :
  • Αξιόπιστα προϊόντα δοκιμασμένα στην αγορά και πιστοποιημένα από τα αρμόδια Ινστιτούτα Ποιοτικού ελέγχου
  • Εγγύηση πολυετούς καλής λειτουργίας σε όλα τα προϊόντα μας
  • After sales service 
  • Τα κατάλληλα προϊόντα στους πελάτες μας ανάλογα το είδος και τις απαιτήσεις των δραστηριοτήτων και αναγκών τους