Γιατί να μας επιλέξετε

Βασιζόμενοι στην  ανάγκη των πελατών μας να έχουν ένα συνεργάτη στον οποίο θα μπορούν να στηριχτούν συνεργαζόμαστε στενά μαζί τους και καταλαβαίνουμε τις απαιτήσεις ξεχωριστά για κάθε έναν από αυτούς. Παράλληλα , η συνεχής έρευνα της διεθνής αγοράς  μας  δίνει το πλεονέκτημα να ανταποκρινόμαστε στις διαρκώς εξελισσόμενες προτιμήσεις των πελατών μας.  . Επιπλέον η πολυετής πείρα του ιδρυτή της στην εμπορία καταναλωτικών προϊόντων καθώς επίσης και στις μεγάλες εταιρείες που αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά σε συνδυασμό με το σύγχρονο πνεύμα και την ευελιξία της εταιρίας εγγυάται επιτυχημένα αποτελέσματα.
 
Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε:
 
Landmann: Κατέχουμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της γερμανικής εταιρίας Landmann στον τομέα των ψησταριών υγραερίου κάρβουνου και των αξεσουάρ ψησίματος.
 
Favorit: Στον τομέα των προσαναμμάτων και γενικά του ξεκινήματος της φωτιάς και των καθαριστικών τζακιού αντιπροσωπεύουμε την Γερμανική εταιρία favorit , γνωστή για την λειτουργικότητα και την ασφάλεια που εγγυώνται τα προϊόντα της.
 
Polyflame: Στον τομέα των αναπτήρων για κεριά και τζάκια, αντιπροσωπεύουμε την Γαλλική εταιρία Polyflame, μία εταιρία που είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και τις ανταγωνιστικές τιμές της, παρέχοντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας και ασφαλούς λειτουργίας.
 
Horus Bio: Για τις εστίες βίο-αιθανόλης κατέχουμε την αντιπροσώπευση της Ιταλικής εταιρίας Horus Bio η οποία εγγυάται τον τέλειο συνδυασμό της μοντέρνας αισθητικής και της ασφαλής λειτουργίας των προϊόντων της, καθώς αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Παγκοσμίου Συλλόγου Κατασκευαστών Εστιών βίο-αιθανόλης. Τα προϊόντα της κατέχουν τίτλο πιστοποίησης  CE και όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από το Ινστιτούτο ελέγχου της Ιταλίας.
 
Nouvelles Images: Ανάμεσα στις εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε είναι και η Γαλλική εταιρία Nouvelles Images, η οποία ασχολείται με την δημιουργία και διανομή παγκοσμίως, προιόντων διακόσμησης χώρου όπως αυτοκόλλητα, πόστερ, εκτυπώσεις κτλ.
Όλες οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε είναι διεθνώς αναγνωρισμένες για την ποιότητα των προϊόντων τους και κατέχουν ηγετική θέση στην ευρωπαϊκή αγορά. Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά ελέγχου και ποιότητας καθώς και από εγγύηση.